2017-11-20

Ge det vidare

Samla inte skatter här på jorden, där mal och mask förstör och tjuvar bryter sig in och stjäl. Samla skatter i himlen, där varken mal eller mask förstör och inga tjuvar bryter sig in och stjäl. Ty där din skatt är, där kommer också ditt hjärta att vara. (Matt 6:19–21)

Vad är det du värdesätter högst?

Tacksamhet

Som församling är vi så tacksamma för allt stöd som kommer in, vår verksamhet fungerar genom allt frivilligt givande som finns. Allt det vi är och ha är en gåva från Gud. Därför ger vi till Gud i tacksamhet för att Han har välsignat oss.

Givande är en livstil
Givandet är viktigt oavsett måttet av fattigdom eller rikedom. Givande utmana vår kärlek till pengar. Givande gör oss rika på goda gärningar och glädjer andra människor. Givande ger oss ett hälsosamt relation mellan oss och våra pengar.
Kyrkan och din gåva

Vår kyrka samlar in pengar av två skäl: Vi gör det dels för att ge möjlighet för oss som enskilda att använda våra pengar på ett bra sätt och vi gör det för att vi som församling ska kunna utföra det som är vårt uppdrag och vår vision. Församlingen har en vision, du har ett uppdrag att förvalta dina resurser och behoven är stora, låt din gåva vara en del av utövandet av din tro.

Så vad menar vi med att ge?

Att ge av sig själv

Det handlar om att ge av sig själv. Det rika livet är ett liv när man ger pengar därför att man hela tiden vill ge av sig själv. Man vill ge av sin generositet. Man vill ge av sin gästfrihet. Man vill ge mer än saker. Man vill ge av sitt liv. Man vill ge så att man blir mindre ensam. Man vill sätta in sitt liv i ett givande sammanhang. Man vill ha mindre leda i sitt liv. Man vill ha mer av givandets lust. Man vill så mycket av sin stund på jorden.

Att vara generös gör hjärtat glad.

Vi tror att leva i ett generöst givande när det gäller pengar är att ställa in sitt liv så att vi inte bara lever för oss själva och vårt eget när det gäller tiden vi har, talangen vi fått och utvecklat och pengarna vi får ta emot och förtjänar.

Vår kyrka samlar in pengar av två skäl

Tack för det du ger!

Ge gin gåva så här

Du kan göra det själv på din internetbank, eller prata med din bank om du behöver hjälp. Du kan ge via bankgiro 5081-8384 eller via Swish 123 695 55 87.